Vánoční turnaj 2022 - halová kopaná

Do dalšího ročníku tradičního turnaje se, tak jako v předchozích letech, zapojila družstva všech našich tříd. Stejně jako v minulých ročnících jsme do I. kola proti sobě losovali 1.-2. ročník proti 3.-4. rořníku, aby nastupující generace musela potvrdit svoji výkonnost proti starším a zkušenějším soupeřům. Letos ale překvapivě pouze 6.O dokázala vyřadit 3.C. Turnaj nabídl celou řadu zajímavých zápasů a dospěl do vcelku očekávaného semifinále, ve kterém se utkala 3.A se 4.A a 3.B nastoupila proti 4.C.

V nich zástupci třetích ročníků své soupeře celkem s přehledem přehráli, a tak se nakonec finále hrálo bez zástupce maturitního ročníku.

Finálový zápas byl velice vyrovnaný a dramatický, po 15 minutách byl nerozhodný stav 1:1, a proto o celkovém vítězi musely rozhodnout penalty. To je vždy tak trochu loterie, ve které byli v poměru 3:2 úspěšnější hráči 3.B, kteří tak mohli oslavit celkové vítězství.

Jedinou komplikací turnaje bylo nezaviněné zranění D. Doležala, kterému tímto přejeme brzké uzdravení. Velký dík patří prakticky bezchybným rozhodčím M. Benediktovi a D. Petráňovi.

Autor: Za organizátory Milan Janda
Přečteno: 621x
Vydáno: 22.12.2022



Další články v kategorii

Historický úspěch mladých házenkářů Gymnázia Strakonice
Informace o lyžařském kurzu
Bojovný výkon našich „atletů“ v Táboře
Info – „cyklisťák“ 3.A a 3.B
"Cyklisťák" 3.A + 3.C