Vánočák ve frisbee 2019

V pátek 20. 12. 2019 se v hale ČZ uskutečnil tradiční vánoční turnaj dívčích týmů ve frisbee. Celkový počet přihlášených třídních družstev byl stejný jako loni, tj. 13. Novinkou bylo zahájení turnaje hudebním vystoupením žesťového sextetu ze ZUŠ Blatná. Do finálových zápasů se turnajovým pavoukem nakonec probojovaly čtyři celky:  4. B, 3. B, 4. C a 2. A.

V utkání o 3. místo zvítězil výběr děvčat ze  3. B, vedený svou nepřehlédnutelnou trenérkou Kamčou Kůtovou. Holky z „béčka“, po smolně prohraném semifinále o jediný bod (9:8!), si vítězství v tzv. malém finále proti týmu ze 2. A už podruhé nenechaly vzít a zaslouženě zvítězily (17:11). O velmi kvalitní finálový zápas se nakonec postarala děvčata z maturitních tříd, tj.  4. B a 4. C. V dramatickém utkání, které nemělo jasného favorita, nebyla nouze o kontaktní osobní souboje, náhlé výbuchy vášní, ale i adrenalinem kontrolované úlevy emocí. Zkrátka finále, jak se patří! Nakonec v něm zvítězila děvčata z „béčka“, která ve vyrovnaném souboji porazila (8:7) „céčandy“, a obhájila tak loňské vítězství.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem týmům za účast, taktéž všem kolegyním (Andrejce, Adélce a Gabče) za pomoc při organizaci turnaje a také vyslovit přání, abychom se všichni v  podobném počtu a složení potkali i v novém roce 2020.

Díky a ahoj Pláča!

Přečteno: 1594x
Vydáno: 20.12.2019



Další články v kategorii

Historický úspěch mladých házenkářů Gymnázia Strakonice
Informace o lyžařském kurzu
Bojovný výkon našich „atletů“ v Táboře
Info – „cyklisťák“ 3.A a 3.B
"Cyklisťák" 3.A + 3.C