Pozvánka na virtuální den otevřených dveří v University of New York in Prague

Srdečně vás zveme na virtuální den otevřených dveří.

Akce proběhne 25. 3. 2021 od 16 do 17 hodin.

Zažijte jedinečnou atmosféru renomované soukromé univerzity v ČR! Z pohodlí domova se podívejte na život studentů v kampusu a prozkoumejte nabídku studijních programů Univerzity of New York in Prague. Zajímáte se o Marketing, Media Art, Psychologii, Finance, IT nebo Politické vědy? Tyhle obory a ještě celou řadu dalších najdete právě na UNYP!

Co od virtuálního dne otevřených dveří očekávat?

Ujasníte si svoji představu

Pokud si stále nejste jistí konkrétní specializací, účast na této akci Vám může pomoci v rozhodování, který z programů je pro Vás tou nejlepší volbou. Zjistěte, zda je možné se v průběhu studia poohlížet po stáži, která Vám rozšíří obzory a obohatí životopis.

V každém případě získáte povědomí o podpoře, kterou škola a její studentská rada studentům nabízí ve všech oblastech – od možnosti studia v zahraničí přes sportovní aktivity až po budoucí kariérní rozhodnutí a plány.

Nahlédnete i mimo akademickou půdu

Studenti UNYPu se pravidelně podílí na organizaci každoročních akcí, jako jsou TEDxUNYP konference nebo soutěže "ESC research contest", mohou prezentovat své výzkumy na International Student Research konferenci anebo si zahrát florbal s profesionálními hráči Sparty Praha. Po celou dobu trvání online setkání Vám bude k dispozici náš tým z Oddělení pro přijímací řízení (Admissions department), který ochotně zodpoví veškeré dotazy. Po počáteční prezentaci o naší škole, katedrách a programech budete mít možnost zeptat se na cokoli, především pak na detaily týkající se programů Vašeho zájmu.

Autor: Eva Vachlerová
Přečteno: 791x
Vydáno: 15.3.2021



Další články v kategorii

Gymstr ETC - THE DOLLAR
Gymstr speaks English
Rise program
Uzávěrka ke zkouškám Cambridge English - leden 2024 v Českých Budějovicích a v Písku
EYP: Evropský parlament mládeže aneb Osmdesátkové oblečení a deficit spánku