Okresní florbalová paráda

V úterý 21. 1. proběhlo ve Strakonicích okresní kolo SŠ ve florbale. Soutěže se zúčastnila i obě naše družstva (tzn. dívky i kluci). Kluci odehráli celý turnaj v obloukové hale a děvčata sehrála svoje zápasy ve sportovní hale.

Náš tým chlapců postoupil ze své skupiny ze 2. místa a v semifinále narazil na vítěze druhé skupiny, tj. družstvo SRŠ Vodňany. V nejlepším utkání turnaje porazili svého soupeře 2:1 a mohli se těšit na finále! Ve finálovém utkání nastoupili proti týmu ze SPŠ Volyně, se kterým dlouho hráli vyrovnanou partii. Bohužel v závěru utkání dokázal náš soupeř potrestat jednu z mála chybiček a dostal se do vedení, které se mu už povedlo udržet do konce utkání. Kluci tedy ve finále prohráli 2:1 a skončili i tak na parádním 2. místě!

Naše děvčata si bez větších problémů poradila se všemi soupeři a s celkovým skóre 22:2 obhájila loňské vítězství. Zaslouženě si tak vybojovala postup do krajského kola!

Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem našim "florbalistkám a florbalistům" za skvělý výsledek a vzornou reprezentaci! Děvčata, hodně štěstí v krajském kole!!

Autor: Martin Plaček
Přečteno: 1591x
Vydáno: 21.1.2020



Další články v kategorii

Historický úspěch mladých házenkářů Gymnázia Strakonice
Informace o lyžařském kurzu
Bojovný výkon našich „atletů“ v Táboře
Info – „cyklisťák“ 3.A a 3.B
"Cyklisťák" 3.A + 3.C