Jan Lelek Talentem JČ kraje

Student našeho gymnázia Jan Lelek (3.C) byl v úterý 22. února 2022 vyhlášen TALENTEM JIHOČESKÉHO KRAJE - a to na 1. místě ve své kategorii.

Honzovi velice gratulujeme! ;-)

Důvodem jeho takto mimořádného ocenění bylo loňské umístění ve finále dějepisné olympiády, kde získal celkově 6. místo v republikovém kole s mimořádně zdařilou soutěžní prací: Barokní památky Strakonic a blízkého okolí. (Najdete ji také na tomto našem webu v sekci "Aktivity a projekty / Webové publikace")

Slavnostní vyhlášení J. Lelek pro nás popisuje takto: "Slavnostní akt se uskutečnil v jednacím sále Zastupitelstva Jihočeského kraje. Vůbec jsem nečekal, že budu vyhlášen na prvním místě ve své kategorii. Potěšilo mě, že jsem obstál v takové konkurenci mnoha talentovaných studentů. Navíc jsem měl možnost znovu potkat kolegy, se kterými jsem soupeřil na různých vědomostních soutěžích.  Ocenění si velice vážím a jsem rád, že můžu reprezentovat naše gymnázium." 

Honza Lelek vyniká také v řadě dalších předmětů. Proto mu přejeme další nejen studijní úspěchy a děkujeme za reprezentaci školy!

 

Autor: M. Žitný
Přečteno: 896x
Vydáno: 23.2.2022



Další články v kategorii

Středoškolská odborná činnost
Dějepisný hattrick v kraji !!
Nejlepší dějepis v kraji
Dějepis v praxi
Návštěva Státního okresního archivu ve Strakonicích