Volejbalový bronz z Kaplice

Ve čtvrtek (10.3.) se družstvo našich volejbalistů zúčastnilo krajského kola v Kaplici. Jako vítěz okresního kola se postupně utkaly s týmy SOŠ strojní a elektrotechnická Velešín, SRVŠ Jakuba Krčína Třeboň a Gymnáziu Česká České Budějovice.

V prvním utkání, které jsme prohráli 2:0 na sety, jsme odehráli vyrovnaný zápas. Celý první set jsme vedli, ale nakonec jsme ho smolně prohráli (23:25). Bohužel začátek druhého setu nám utekl a soupeř si už zkušeně náskok pohlídal (18:25).

S druhým soupeřem, kromě první poloviny prvního setu, jsme měli utkání jasně pod kontrolou a zvítězili jsme 2:0 na sety (25:16, 25:13).

V posledním zápase jsme změřili síly s hlavním favoritem z Českých Budějovic (kompletní dorostenecký tým Jihostroje). Přestože jakýkoliv výsledek by už na celkovém pořadí nic nezměnil, sehráli utkání kluci se ctí a po setech 18:25 a 14:25 prohráli.

Takže nakonec se tým našich kluků umístil na celkovém pěkném 3.místě.

Celému družstvu volejbalistů ve složení: Richard Vondrášek, Marek Nejdl, Michal Tíkal, Jakub Dřevo, Vojtěch Mika, David Doležel a Kryštof Kadlec bych chtěl ještě jednou poděkovat za jejich výsledek a reprezentaci školy.

Přečteno: 956x
Vydáno: 10.3.2022



Další články v kategorii

Ředitelská volna
Výzva - Gymstr Jazz
Krásné Velikonoce
28. Euregio – hostující školní rok 2023/2024 – pracovní zasedání
Reprezentační ples Gymnázia Strakonice