Vítej zlatý hattricku!

V pátek 22. 12. 2023 se v hale ČZ uskutečnil tradiční vánoční turnaj dívčích týmů ve frisbee. Turnaje se zúčastnilo stejně jako loni celkem 15 třídních družstev. Do závěrečných zápasů se turnajovým pavoukem nakonec probojovaly čtyři celky z těchto tříd: 3. A, 3. B, 7.O a 8.O
V utkání o 3. místo si to rozdaly týmy „VINCETY“ ze 3.A a „ŠPÍČCI“ ze septimy. V semifinále prohrála obě družstva podobným rozdílem a stejně vyrovnaný byl i průběh jejich vzájemného zápasu. Nakonec zvítězil výběr děvčat ze 7. O v poměru 11:8, a to především díky lépe zvládnuté koncovce. Takže celkové 4.místo nakonec obsadily „VINCETY“ ze 3.A.
Finálové obsazení vánočního turnaje obstarala družstva, která si to mezi sebou rozdala i v loňském roce o celkové prvenství, tj. týmy 3.B a oktávy. Podle mě měli „Žumpy“, s téměř nechybující kapitánkou Verčou, většinu utkání pod kontrolou. Bohužel oslabené, ale statečně bojující „Božanky“, po celé utkání jenom dotahovaly náskok svého soupeře. Takže ve finále zvítězil tým „Žumpy“ ze septimy v poměru 16:11 a podařilo se mu obhájit předloňské a loňské vítězství. A tím zkompletoval 3 vítězství v řadě = „Zlatý Hattrick“! Uznání samozřejmě patří i poraženému týmu „Božani“ ze 3.B, který vybojoval konečné 2.místo (stejné jako v loňském vánočním turnaji). Chtěl bych obě družstva pochválit za oboustranně korektní přístup a především dodržení „svátečně vánoční“ atmosféry.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem týmům za účast, samozřejmě kolegovi Ondřejovi za pomoc při organizaci turnaje a také vyslovit přání, abychom se všichni v podobném počtu a složení potkali i v novém roce 2024.
Díky a ahoj Pláča!

Přečteno: 363x
Vydáno: 22.12.2023



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 3.C
„CYKLISŤÁK“ – 7.O
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day