Veletrh vysokých škol pro 3. a 4. ročníky

Milí studenti,

v pondělí 25. 9. 2023 Vás čeká druhý ročník Veletrhu vysokých škol s našimi bývalými absolventy. Díky sérii prezentací a seminářů získáte další inspiraci k výběru správné vysoké školy!

Doufáme, že Vás všechny celá akce obohatí, jelikož naši absolventi Vás přijedou inspirovat zdarma a ochotně. Je to cenná zkušenost, která se určitě neztratí! 

Program akce:

1. až 2. hodina = blok prezentací o VŠ oborech a studiu pro studenty 4. roč. a oktávy ve školním klubu (potom 3. a 4.h se učíte podle rozvrhu)

3. až 4. hodina = blok prezentací o VŠ oborech a studiu pro studenty 3. roč. a septimy ve školním klubu

5. hodina = oběd

6. hodina = první blok seminářů (pro všechny) - vyberete si z nabídky jeden seminář, kde se dozvíte další podrobnosti (zapíšete se až tam na jednoduchý docházkový list) - do vyčerpání kapacity místnosti (většinou 32 míst), bude přidělen pedagogický dozor

7. hodina = druhý blok seminářů (pro všechny) - vyberete si z nabídky druhý (jiný) seminář, kde se opět dozvíte něco praktického o vysokoškolském studiu (opět docházkový list, kapacita většinou 32 míst, pedagogický dozor)

Může se stát, že v pestré nabídce odpoledních seminářů nebude zrovna ten obor, který Vás zajímá. Přesto vezměte akci jako rozšíření svých obzorů a odměňte naše hosty (absolventy gymnázia) příjemnou atmosférou atd.

Případnou absenci řádně omluvíte u třídního vyučujícího.

Prezentované obory a absolventi - PDF

Za realizační tým M. Žitný a Z. Kostková

Přečteno: 1024x
Vydáno: 25.9.2023



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 3.C
„CYKLISŤÁK“ – 7.O
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day