Vánoční frisbíčko 2022

Ve čtvrtek 22. 12. 2022 se v hale ČZ uskutečnil tradiční vánoční turnaj dívčích týmů ve frisbee. Turnaje se zúčastnilo celkem 15 třídních družstev. Do závěrečných zápasů se turnajovým pavoukem nakonec probojovaly čtyři celky z těchto tříd: 4. A, 3. B, 7.O a 2.B
V utkání o 3. místo si to rozdaly týmy 4.A a „ŠAMPINY“ ze 3.B. Musím uznat, že mě i všechny ostatní svými výkony příjemně překvapily. V jejich vzájemném souboji nakonec zvítězil výběr děvčat ze 4. A v poměru 14:10, přestože v poločase byla remíza (7:7). Takže celkové 4.místo nakonec obsadily „ŠAMPINY“.
O celkové vítězství ve vánočním turnaji se utkala družstva děvčat ze 2. B a 7.O. V dramatickém finále, které nemělo jasného favorita, nakonec zvítězil tým „Žumpyze septimy v poměru 14:12 a tím obhájil loňské vítězství! Chtěl bych obě družstva pochválit především za oboustranně korektní přístup a dodržení „předvánočního“ soutěžního náboje. Uznání samozřejmě patří i poraženému týmu „Nahoře Bez“ dívek ze 2.B, který vybojoval konečné 2.místo (v minulém turnaji obsadily 3.místo).
Na závěr bych chtěl poděkovat všem týmům za účast, taktéž všem kolegyním (Andrejce, Magdě a Kristýně) za pomoc při organizaci turnaje a také vyslovit přání, abychom se všichni v podobném počtu a složení potkali i v novém roce 2023.
Díky a ahoj Pláča!

Přečteno: 878x
Vydáno: 22.12.2022



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 7.O
„CYKLISŤÁK“ – 3.C
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day