Studenti Gymnázia Strakonice se potkají se svými učiteli

Něco, co se zdá v dnešní době téměř nemožné, se stane skutkem. Na škole se prezenčně neučí, studenti se se svými učiteli vidí a slyší pouze přes počítač, přesto se alespoň někteří se svými učiteli mohou potkat.
Stane se tak nejspíš v příštím týdnu na půdě strakonického Očko centra v Lidické ulici.
18 studentů strakonického Gymnázia se přihlásilo k dobrovolnické práci v očkovacím centru a většina z nich se do této pomoci již aktivně zapojila. Právě tam se budou moci potkat se svými učiteli, kteří by snad měli být v příštím týdnu přednostně očkováni proti Covid -19.
Spolupráci s našimi studenty a s celou řadou dalších dobrovolníků zatím probíhá bezvadně a vše perfektně zvládají. Máme první pozitivní ohlasy veřejnosti na jejich přístup k pacientům a skvělou práci, kterou odvádějí především ve svém volném čase.
Všichni jsme moc rádi, že takto můžeme pomoci v boji s touto pandemií a moc si přejeme, aby očkování zabralo, lidé si konečně všichni uvědomili, že je potřeba dodržovat někdy hodně přísná opatření a chovat se daleko zodpovědněji, než jsme byli dříve zvyklí. Jiná cesta k normálnímu životu, na který se určitě všichni již strašně moc těšíme, v tuto chvíli není.

Milan Janda
koordinátor dobrovolníků
Očko centra Strakonice
 

Autor: Milan Janda
Přečteno: 1237x
Vydáno: 26.2.2021



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 3.C
Gymstr perníčky opravdu pomáhají
Ředitelská volna
Výzva - Gymstr Jazz
S gymnáziem na cestách