Netradiční adaptační kurz 1.B

Dne 24.10 2019 se naše třída 1. B vydala na poněkud netradiční adaptační kurz. Vzhledem k ranním událostem jsme se všichni setkali až v samotném areálu ve Střelských Hošticích, kde už na nás čekala paní učitelka Fajová, a společně jsme zahájili krásný dvoudenní pobyt.

Ze začátku padla řeč o tom, co očekáváme od našeho kolektivu a co od samotného kurzu, nevyhnuli jsme se sice obavám, ale myslím, že spoustu z nich se podařilo vyvrátit. O každém jsme se dozvěděli něco nového, našli jsme věci, které nás spojují.

Nejvíce nás bavily pohybové hry - jak vnitřní tak i ty, které probíhaly venku. Zprvu se nám nechtělo jít do zimy, avšak stačila jen chvíle a hned nám bylo teplo. Užili jsme si spoustu legrace, mlčeli jsme, když jsme mlčet měli, a ať už jsme měli nohy svázané, nebo ne, fungovali jsme jako jeden celek, a to je hlavní.

Večer jsme se rozloučili s paní učitelkou Fajovou a přivítali mezi nás paní učitelku Slavíčkovou. Po pár skupinových aktivitách se někteří odebrali na pokoje, jiní obsadili pingpongové stoly, jeden stolní fotbálek i společnou jídelnu. Bylo to krásné zakončení prvního dne. Druhý den jsme se oblékli do kostýmů a začali vytvářet fotky, které snad již brzy budou zdobit naši třídu. Všechny převleky byly úchvatné, obzvláště ten naší paní učitelky.

Adaptační kurz se mi moc líbil, podle mého názoru jsme si vedli opravdu dobře a dokázali to, že i když se něco zrovna nevede, umíme se spojit a dovést vše do konce. Žádná vážnější zranění jsme si nepřivodili a zakončili celou akci pohromadě.

Za všechno bychom moc chtěli poděkovat paní učitelkám Alžbětě Fajové a Mileně Slavíčkové. Největší díky patří naší paní učitelce třídní, která nás vždy podporovala, Evě Hlouchové.

Děkujeme!

1.B

Autor: Anna Kotišová, 1.B
Přečteno: 1677x
Vydáno: 24.10.2019



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 3.C
„CYKLISŤÁK“ – 7.O
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day