Maturitní ples 4.A

Den 31.1.2020 se do světových dějin zapsal sice zcela jinou událostí, nicméně my si ho budeme pamatovat z úplně odlišného důvodu. V pátek se totiž odehrál náš jedinečný a nezapomenutelný maturitní ples, ples třídy 4.A.

Jak se zbývající čas před plesem krátil, nervy rostly a chřipka nás začala kosit jednoho po druhém. Veškeré přípravy stály mnoho úsilí a všemožné ankety v třídních konverzacích. Vyplatilo se to. Troufám si říct, že ten večer dopadl nad naše očekávání.

Celým naším maturitním plesem nás provázel sympatický moderátor David Kajtman, který pozitivně naladil přítomné publikum. Zúčastnění mohli obdivovat velkolepá a těžce vydřená vystoupení ať už nás maturantů, za jejichž konceptem a zrealizováním stojí talentovaný choreograf Karel Švarc, tak i ostatních účinkujících. Jimi mám na mysli členy strakonické taneční skupiny RM Dance. Jako tradičně došlo i na slosování a předávání tomboly a dražbu. V našem případě se dražila hokejka poskytnutá samotným Dominikem Kubalíkem.

Po půlnočním překvapení se i ty nejmenší zbytky nervozity a obav rozplynuly. Maturitní ples se náramně vydařil a my jsme byli naprosto spokojení. A ti z nás, kteří měli ještě chuť a sílu slavit dál, se přesunuli do klubu Hvězda, kde pokračovali až do brzkých ranních hodin.

Autor: V. Bendová
Přečteno: 1347x
Vydáno: 31.1.2020



Další články v kategorii

Ředitelská volna
Výzva - Gymstr Jazz
S gymnáziem na cestách
Ohlédnutí za letošním ročníkem ETC
Studentský parlament IX