Letní akademie Discover

Letní akademie Discover je týdenní vzdělávací akce pořádaná pro aktivní středoškoláky z Čech, Slovenska i celého světa. Naše turnusy se konají po celý srpen v rekreačních střediscích v Čechách i na Slovensku. Vaši studenti a studentky si na Discoveru mohou vyzkoušet, jaké je to studovat různé vysokoškolské předměty pod vedením zkušených lektorů a lektorek z předních domácích, ale i světových univerzit, jako je Oxford, Cambridge, Yale nebo Harvard.

Kurzy jsou vedeny interaktivně pomocí diskusí nebo experimentů a jejich cílem je především rozvoj kritického myšlení a dovedností. Každý student a studentka si vybere kurzy dle svých preferencí z široké škály od trestního práva a medicíny přes výtvarnou tvorbu a kvantovou fyziku až po experimentální ekonomii a tvorbu her. Kromě kurzů jsou na Discoveru také workshopy založené na praktické dovednosti, jako je například meditace nebo workshop ekonomické gramotnosti a hospodaření s penězi. 

Velice nám záleží na tom, aby se Discoveru mohl zúčastnit kdokoliv, kdo má chuť poznat něco nového, bez ohledu na finanční situaci. Letní akademie Discover je proto zcela neziskový projekt. Všichni členové a členky lektorského i organizačního týmu jsou dobrovolníci - díky tomu je Discover cenově dostupný. Všem studentům a studentkám také nabízíme stipendia. 

Webinář pro podrobnější informace proběhne 25. 2. 2021.

 Link: https://www.facebook.com/events/452687182582166 

Soubor: 737-letni-akademie-discover.pdf
Přečteno: 875x
Vydáno: 25.2.2021

Další články v kategorii

Letní studentské soustředění TCN
15. ročník přípravy k talentovým zkouškám FestAD
Den otevřených dveří PEF ČZU
Den otevřených dveří FIT ČVUT v Praze
Den otevřených dveří na PedF UK