Adaptační kurz 1.C

Když jsme 4. září překročili práh gymnázia, jistě většina z nás cítila obavy z nového kolektivu, těžkého učiva nebo přísných učitelů. V naší třídě to možná nebyla přímo láska na první pohled, ale jakmile jsme se během září začali poznávat, ledy mezi námi povolily a stává se z nás dobrá parta. Adaptační kurz proto naši kamarádsky naladěnou třídu ještě více sblížil. Náš „adapťák“ se konal 17. a 18. října. Úterý bylo věnováno zejména hrám, v jejichž průběhu někteří z nás předvedli velmi originální taneční pohyby. Při hře knedlík došlo i na výjimečné házecí výkony, na které opravdu jen tak nezapomeneme. Samozřejmě musím zmínit psychodrama, při kterém se všech šest skupinek spojilo a celá třída nacvičila společné představení. Potlesk, který následoval, by potěšil i herecké legendy Národního divadla.
Ve středu jsme se proměnili v ministry fiktivních ministerstev a nešetřili volebními sliby, které jsou zaznamenány u velmi originálních fotografií v naší třídě.
Adaptační kurz jsme si, jak by řekla naše prezidentka, suma sumárum velmi užili. Chtěli bychom také poděkovat paním učitelkám Janě Slancové, Zuzaně Kostkové a Alžbětě Fajové za organizaci adaptačního kurzu a za jejich vstřícnost a dobrou náladu.

Autor: Eva Vokrojová, 1.C
Přečteno: 1171x
Vydáno: 24.10.2023



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 3.C
„CYKLISŤÁK“ – 7.O
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day