Adaptační kurz 1. B

Ve dnech 12. a 13. října se třída 1. B zúčastnila adaptačního kurzu, který proběhl na naší škole. Účelem bylo seznámit se s novými spolužáky, poznat je a užít si legraci. První den jsme započali hrami. Nejvíce nás ale nadchlo divadlo. Byli jsme rozděleni do malých skupinek a každý si vybral jedno téma. Na přípravu jsme měli dvě hodiny. Následně skupina po skupině odprezentovala, co si připravila. Neskutečně jsme se zasmáli. Někteří spolužáci mají opravdu herecký talent!
Odpoledne jsme se přesunuli ven, kde jsme otestovali naše atletické dovednosti.
Odpoledne jsme se přesunuli ven, kde jsme otestovali naše atletické dovednosti. Večer jsme se těšili už jen na jednu věc. Pizza. Když pan pizzař přijel, jako tradici jsme mu zazpívali a holky si připravily i malý taneček.
Odpoledne jsme se přesunuli ven, kde jsme otestovali naše atletické dovednosti. Druhý den se nesl ve výtvarném duchu. Naše téma adapťáku byli šmoulové, takže jsme jako o život kreslili domečky ve tvaru hub a následně se zkrášlili a šli pózovat na fotky, které budou ve třídě.
Odpoledne jsme se přesunuli ven, kde jsme otestovali naše atletické dovednosti. Adaptační kurz jsem si všichni užili. Dokonce jsme říkali, že by mohl být delší. Chtěla bych za všechny poděkovat paní učitelce Kupcové, Kostkové a Fajové za krásné dva dny a hry, které připravily.

Autor: Simona Kramlová
Přečteno: 668x
Vydáno: 6.11.2023



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 7.O
„CYKLISŤÁK“ – 3.C
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day