Adaptační kurz 1. A

S příchodem na novou školu nás doprovází spousta nepříjemných myšlenek, některé vytěsníme během prvních týdnů, jiné nás můžou doprovázet po celou dobu studia.
Strach z nového kolektivu byl nepochybně pro některé tím největším strašákem. Ačkoliv jsme si na gymnázium mohli přivést pár kamarádů z minulých tříd, stále zde byla velká neznámá skupina, kterou všichni chtěli alespoň trochu objevit.
Adaptační kurz proto vypadal jako skvělá možnost, která by mohla tuto „oponu” pro třídu odkrýt. Proto jsme se 6. října sešli ráno ve školní knihovně, kde adaptační kurz mohl odstartovat.

Byly to 2 dny plné hudby, tance a radosti, které bychom si rádi zopakovali, mimo jiné úleva od učení byla příjemným bonusem.
Jako třída jsme si veškerý program, který pro nás připravila paní učitelka Kostková, moc užili a měli jsme příležitost poznat paní učitelku třídní i z jiného pohledu než učitelského.
Nejdůležitější je pro nás stále sblížení mezi sebou, protože následující 4 roky půjdou přeci jenom lépe s podporou mezi lavicemi.

Ještě jednou bychom rádi poděkovali paní učitelce Kostkové a paní učitelce Fringošové za příjemně strávené 2 dny.

Přečteno: 3485x
Vydáno: 17.10.2022



Další články v kategorii

Ředitelská volna
Výzva - Gymstr Jazz
Krásné Velikonoce
28. Euregio – hostující školní rok 2023/2024 – pracovní zasedání
Reprezentační ples Gymnázia Strakonice